Sestdien noslēdzās trešais „Artišoks”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šķiet, ka 7.septembrī pilsētas Centrālajā parkā pabija visi – vismaz šāda sajūta radās katram, kurš kaut vai uz neilgu laiku iegremdējās šo vērienīgo dzīvesprieka un jaunatnes svētku, festivāla „Artišoks” atmosfērā.

Šogad Jaunatnes departaments daugavpiliešiem un pilsētas viesiem piedāvāja īpaši piesātinātu programmu, iepazīstinot ar 50 jaunatnes organizācijām, kā arī parādīja, cik kreatīva, sportiska un muzikāla ir mūsu jaunatne, jo visas dienas garumā parkā un ārpus tā robežām strādāja teju 40 radošās darbnīcas, notika sporta sacensības, uzstājās vokālie un deju kolektīvi, kā arī solisti.

Turklāt visus klātesošos festivāla „Artišoks” dalībniekus un daudzos viesus, tai skaitā no Lietuvas, Krievijas un Lielbritānijas, kā arī jaunatnei pazīstamus sportistus un muzikantus, sveica arī pilsētas dome pirmā vicemēra Jāņa Dukšinska personā.

Droši vien katram paliks savi iespaidi un atmiņas par svētkiem, vai tā būtu uzvara sporta sacensībās, aplausi pēc uzstāšanās, spilgtais uguns šovs, flešmobs iemīļotās grupas „Musiqq” pavadībā vai nakts dejas un salūts. Tādēļ Jaunatnes departaments aicina dalīties ar savām emocijām radošajā konkursā un tādējādi pagarināt svētkos valdošo atmosfēru.

Atgādināsim, ka savas radošās spējas var izpaust piecās disciplīnās: reportāžas foto, Artfoto, video, grafiti un publikācija, kas labākajā veidā atspoguļo jaunatnes festivāla „Artišoks” notikumus.

Atliek tikai piemetināt, ka darbus Jaunatnes departaments pieņems līdz 1. oktobrim, bet konkursa dalībniekiem tie tikai jānosūta uz elektronisko pastu artishoks2012@inbox.lv.



Написать комментарий