Jaunatnes departaments: visiem uz „Artišoku”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jaunatnes ilgi gaidītākā diena ir klāt, jo tieši šodien Centrālajā parkā sākas īsti svētki – festivāls „Artišoks”.

Atgādināsim, ka festivāla programmā šodien ir daudz interesantu sporta, aktīvu un radošu pasākumu, bet tas sāksies 12:00 ar Daugavpils jaunatnes ielu basketbola 4. etapa sacensībām (laukumā pie Ledus halles). 13:00 Vienības laukumā notiks velobrauciens, bet 13:30 – foto rallijs (reģistrācija pie ledus halles pusstundu pirms foto rallija sākuma). Šajā laikā sāksies arī Latvijas skrituļdēļu un BMX sacensības. 14:00 visi interesenti varēs pieteikties futbola turnīram. Jau 14:45 boksa cienītāji varēs atbalstīt savus favorītus „Domes kausā 2013.”

Savukārt festivāla atklāšana notiks uz lielās skatuves 15:00, kad notiks pirmais sacensību uzvarētāju apbalvošanas etaps. Pēc tam no 15:30 līdz 16:30 uzstāsies mūzikālie kolektīvi – Džeza mūzikas un mākslas attīstības centrs, solisti un deju kolektīvs „Dzirkstelīte”.

Atzīmēsim, ka šajā laikā – 15:00 paralēli sāksies izrādes uz atsevišķas muzikālās skatuves. Tā, te līdz 18:30 varēs baudīt mūziku „Good Company”. „The Pickniks”, „Dvinsk Beatz” un daudzu citu izpildījumā.

Uz lielās skatuves 16:30 muzikālos kolektīvus nomainīs „Jautro un atjautīgo kluba” uzstāšanās. Tomēr jau 17:15 uz skatuves atkal parādīsies mūzikas un deju kolektīvi – Zumba dejas, deju studija „Virāža”, vokālās studijas „Stage on”, „Stop time”, Chik’n’Shik Dance Show un Rēzeknes viesi RAP Performance.

Tuvāk vakaram 20:20 varēs vērot apburošo vietējo, Rīgas un Maskavas meistaru uguns šovu. Savukārt „Artišoks” noslēgsies ar pazīstamā Latvijas dueta „Musiqq” uzstāšanos un nakts diskotēku.

Jaunatnes departaments atgādina, ka līdzi jāņem fotoaparāti, videokameras un labs garastāvoklis, jo festivāla ietvaros visiem „Artišoka” dalībniekiem tiek rīkots radošs konkurss, ar kura palīdzību katram ir iespēja parādīt savas radošās spējas – vai tās būtu prasmes uzņemt oriģinālas reportāžas fotogrāfijas vai Artfoto, radīt video, zīmēt grafiti vai prasme labākajā veidā atspoguļot jaunatnes festivāla „Artišoks” notikumus rakstiskā veidā.


Написать комментарий