Naujenes pagasta ceļu remontdarbi izmaksās teju 7 tūkstošus latus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 4.septembrī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka ir noteikts uzvarētājs konkursā par Naujenes pagasta ceļu un ielu remontdarbu veikšanu.

Par uzvarētāju kļuva vienīgais pretendents – SIA “Meliors Krauja”, kas minētos darbus veiks par 6 920,59 latiem bez PVN.

Naujenes pagasta pārvaldes Īpašuma apsaimniekošanas speciālists Valērijs Mihejevs paziņoja portālam Gorod.lv, ka iepriekš konkursa ietvaros tika plānots, ka notiks divu pagasta ceļu un vienas ielas remontdarbi. Tomēr, sakarā ar to, ka konkursa otrajā daļā minēto darbu veikšanai nepieteicās neviens pretendets, ceļa posms Naujenes pagastā 18.novembra ielā pretī daudzdzīvokļu mājai Nr.389 netiks remontēts.

Tādējādi pirmās daļas ietvaros notiks Naujenes pagasta autoceļa “Lociki – Košatniki – Stropica” remontdarbi, t.i., grāvju tīrīšana, caurteku tīrīšana, dzelzsbetona caurtekas saduru remonts, ceļa seguma atjaunošana ar granti (1,3 km) un ceļa seguma profilēšana.

Tāpat remontdarbi tiks veikti Naujenes pagasta autoceļā “Pritikina – Naujene”, veiks dzelzsbetona caurtekas nojaukšanu un utilizāciju, plastmasas caurtekas uzstādīšanu, grants seguma atjaunošanu (1,4 km) un ceļa seguma profilēšanu.

Jāatzīmē, ka tiek plānots, ka darbi tiks veikti triju nedēļu laikā no līguma noslēgšanas dienas. Jāpiebilst, ka konkursa rezultāti var tikt pārsūdzēti 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas.

 


Написать комментарий