Samsung prezentējis jaunumus – Gear viedpulksteni un Note 3

foto: technobuffalo.com
foto: technobuffalo.com

Tehnoloģiju kompānija Samsung speciālā pasākumā pasaulei prezentējusi savus jaunumus – par viedpulksteni dēvēto ierīci Galaxy Gear, kā arī jaunāko planšetdatora un viedtālruņa krustojumu Note 3, vēsta pasaules tehnoloģiju mediji.

Viedpulkstenis Galaxy Gear radīts kā Note 3 papildinājums, un darbosies kopā tieši ar šo viedierīci, raksta TechnoBuffalo.Galaxy Gear ir 1,6 collu Super Amoled ekrāns ar 320 X 320 pikseļu izšķirtspēju, 800 megahercu (MHz) Exyos procesors,Bluetooth 4.0, kā arī 1,9 megapikseļu fotokamera. Ierīce darboies, izmantojot Android Jelly Bean operētājsistēmu. Baterijas darbības ilgums ir aptuveni viena diena.

Ierīcē atrodamas EverNote, RunKeeper un Pocket lietojumprogrammas, taču paredzams, ka laika gaitā lietojumprogrammu klāstam klāt pievienosies vēl citas, raksta Techno Buffalo.

Samsung pašlaik vēl nav norādījis, cik viedpulkstenis varētu maksāt, kā arī, kad tas nonāks pārdošanā, taču nozares eksperti paredz, ka Galaxy Gear unGalaxy Note 3 veikalu plauktos nonāks aptuveni vienā laikā.

Galaxy Gear būs dažādi izmēri, kā arī krāsas – melna, pelēka, zelta, bēša, oranža un zaļa.

Savukārt trešās paaudzes Galaxy Note piedāvā, piemēram, tādu iespēju kā vienlaikus ekrānā atvērt vairākas lietojumprogrammas, turklāt mainīt arī to, cik lielu daļu katra no lietojumprogrammām aizņem uz ekrāna, ziņo CNET. Tāpat kā priekšgājēji, arī šī ierīce darbojas, izmantojot S Pen irbuli. Kā norāda tehnoloģiju eksperti, Galaxy Note 3 ir lielāks, bet vieglāks par Note 2.  JaunajaiSamsung ierīcei ir 5,7 collu ekrāns, un tā sver 168 gramus.



Написать комментарий