Līksnas pagastā augusts bija pasākumiem bagāts

foto: Līksnas pagasta Kultūras nams
foto: Līksnas pagasta Kultūras nams

Līksnas pagastā augusts bija pasākumiem bagāts, portālam Gorod.lv paziņoja Līksnas pagasta Kultūras nama vadītāja Sanita Pinupe. 

Triju nedēļu laikā pagasta bērni un jaunieši apmeklēja mūzikas, deju, teātra radošās darbnīcas.

25.augustā Bērnības svētkos pulcējās Līksnas novada nākamie pirmklasnieki. Kopā ar klaunu Riko bērni vizinājās bērnu vilcienā, tikās ar Tomu un Džeriju, Bobu, lauvu Aleksi un zebru Mārtiju, Šreku. Bērnus un viņu vecākus pārsteidza Guntas Tomsones veidotais uguns šovs, bet Līksnas pagasta pārvalde uzdāvināja „Labas uzvedības ĀBC” un konfekšu pušķi.

Savukārt kā viens no pēdējiem augusta pasākumiem 30.augustā Līksnā norisinājās jauniešu diena „Iegriežam mācību gadu!”. Plkst.14.00 notika diskusija „Tēja ar foršiem jauniešiem”, tajā piedalījās Gunita Vanaga, Sintija Ģiptere, Mārtiņš Pabērzs, Kristīne Circe, kuri dalījās pieredzē un atbildēja uz dažādiem jautājumiem par to, kā būt līderim utt.

Pēc diskusijas katrs varēja piedalīties „Stipro skrējienā” – šo iespēju izmantoja 32 jaunieši. Skrējienā uzvarēja Sintija Ģiptere un Armands Teniss.

Paralēli „Stipro skrējienam” notika erudīcijas spēle, kurā pirmo vietu ieguva Elita Ušpele un Sintija Ģiptere, otro – Liene Kursīša, trešo – Megija Gintere.

Savukārt svētku noslēgumā plkst.19:00 notika televīzijas zvaigznes Kristīnes Šomases koncerts un vēlāk – nakts balle ar RMC ARCHIKS (Arti Skruzmani).

Līksnas pagasta Kultūras nams izsaka pateicību brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja svētku rīkošanā, un pasākumu dalībniekiem, kurus aicina piedalīties arī septembrī gaidāmajos pasākumos.

 



Написать комментарий