CSNg Daugavpilī: sadūrās kravas automašīna un autobuss

foto: Edgars Lukjanins
foto: Edgars Lukjanins

Otrdien, 3.septembrī, ap plkst.19:00 Jātnieku un Tukuma ielas krustojumā, Daugavpilī, notika nopietns ceļu satiksmes negadījums (CSNg): kravas automašīnas vadītājs, braucot pa blakusceļu, nepalaida pa galveno ceļu braucošo autobusu, rezultātā notika divu transporta līdzekļu sadursme, autobuss ietriecās mājas sienā.

Daugavpils Autobusu parka vadītājs Sergejs Mihailovs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka CSNg cieta 4 pasažieri, autobusa vadītājs (rokas sasitums, sagriezās ar stikla lauskām) un konduktore (sasitumi). Visiem pasažieriem tika sniegta medicīniskā palīdzība, nopietnu bojājumu nav. CSNg rezultātā bērni nav cietuši.

Saskaņā ar S.Mihailova rīcībā esošo informāciju, kravas automašīnas vadītājs bija pirmo reizi pilsētā un nepamanīja zīmi „Dodiet ceļu”, kura bija slikti redzama mikroautobusa dēļ. Izbraucot uz galveno ceļu, autovadītājs pēdējā brīdī sāka griezties pa kreisi, tādēļ izvairījās no sadursmes, kuras rezultātā autobuss varētu apgāzties.

Pēc Autobusu parka vadītāja vārdiem, autobuss atstājis notikuma vietu, patlaban tiek veikta tā diagnostika, lai noskaidrotu, vai to varēs izremontēt.

Saskaņā ar sniegto informāciju, māja, kurā ietriecās autobuss, nesen tika nodota ekspluatācijā, tajā pagaidām neviens nedzīvo.

S.Mihailovs atzina, ka šādas nopietnas avārijas pilsētā notiek ļoti reti.


Написать комментарий