Aizturēts bēguļojošais Ralfs Tokaho (papildināts)

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā šodien ap pusnakti Rēzeknes pilsētas apkārtnē kādā neapdzīvotajā vasarnīcas mājā aizturēts par smagiem noziegumiem meklētais 1965.gadā dzimušais Ralfs Tokaho.

Šonakt pēc pusnakts, realizējot operatīvo informāciju un veicot operatīvo meklēšanas pasākumu kompleksu, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes darbinieki ciešā sadarbībā ar Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes darbiniekiem, kādā pamestā dārzu mājiņā Rēzeknes pilsētas apkārtnē par bruņotas laupīšanas veikšanu aizturēja vairakkārt tiesātu Ralfu Tokaho.

Aizturēšanas brīdī pie viņa tika atrasts un atsavināts šaujamierocim līdzīgs priekšmets. Informācija par to, ka R.Tokaho esot ievainots ir apstiprinājusies, tāpēc viņš bija nodots mediķu aprūpē palīdzības sniegšanai. Rēzeknes tiesa piemērojusi viņam drošības līdzekli apcietinājumu.

Foto: Valsts policija

Rēzeknes slimnīcas Veselības aprūpes vadītājs Jāzeps Korsaks portālam nra.lv apstiprināja, ka Ralfs Tokaho slimnīcā ievests ap pusnakti ar ievainojumu plecā, kas neesot smags. Par viņa ārstēšanas plānu un uzturēšanos slimnīcā lems Rēzeknes slimnīcas konsilijs.

Izmeklēšanas pasākumi turpinās, tāpēc pagaidām policija sīkākus komentārus nesniegs!


Написать комментарий