Tiek intensīvi rekonstruēti Daugavpils novada ceļi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 2.septembrī Daugavpils novada domes notikušajā preses konferencē novada domes izpilddirektores pirmā vietniece Ināra Natarova paziņoja, ka liela pašvaldības ceļu rekonstrukcijas projekta ietvaros patlaban ir noslēdzies darbs pie iepirkuma procedūras, uzsākta projekta īstenošana.

„Ceļu rekonstrukcijas pirmajā daļā ietilpst Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Ambeļi-Graiži” rekonstrukcija Ambeļu pagastā, Graižu tilta rekonstrukcija, Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Aužguļāni-Rīga-Daugavpils šoseja” rekonstrukcija Līksnas pagastā, Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Dzirnavas-MRS” no 0,000-0,580 km rekonstrukcija un Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Grāviņi-Višķu tehnikums” rekonstrukcija Višķu pagastā. Pirmās daļas ietvaros notiek intensīvi darbi Līksnā un Višķos”, pastāstīja Ināra Natarova.

Savukārt konkursa otrajā daļā ietilpst Daugavpils novada pašvaldības Ķieģeļu ielas un Strādnieku ielas rekonstrukcija Kalkūnes pagastā, Sventes ciema Liepu ielu un Alejas šķērsielas rekonstrukcija, kā arī Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Tabore-Sadnieki” rekonstrukcija Tabores pagastā. Pēc I.Natarovas vārdiem, jau ir saņemta būvatļauja un tuvākajā laikā notiks pirmā darba sapulce.

„Saskaņā ar grafiku, 2013.gadā jāuzsāk darbi Ķieģeļu ielā un uz ceļa „Tabore-Sadnieki””, atzīmēja Daugavpils novada domes izpilddirektores pirmā vietniece.

Atgādināsim, ka projekta „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības attīstības sekmēšanai” kopējās izmaksas ir 1 919 883,77 lati, no kuriem 1 273 417 lati ir ERAF fonda līdzfinansējums, 57 596,51 lats – dotācija no valsts budžeta, 588 870,26 latus ir iedalījusi Daugavpils novada dome.


Написать комментарий