Ludzas novada skolēniem konkurss par tīrāku vidi

foto: ecobelarus.blog.tut.by
foto: ecobelarus.blog.tut.by

No 16.septembra Ludzas novada pašvaldība sadarbībā ar SIA "Ludzas apsaimniekotājs" organizē sadzīves atkritumu šķirošanas akciju "Ludzas novadā Skolēni šķiro!".

Tas tiek darīts, lai veidotu pievilcīgāku un drošāku vidi sev apkārt, samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi, veicinātu dalītu atkritumu vākšanu un veidotu jauniešu izpratni par atkritumu šķirošanu un otrreizēju atkritumu pārstrādi.

Akcijas laiks no 16. septembra līdz 1. decembrim. Šajā laika periodā piedalīties aicināti Ludzas novada pašvaldības Ludzas pilsētas un Ludzas novada lauku skolu 5. līdz 9. klašu skolēni.

7. oktobrī, 4. novembrī un 1. decembrī atsevišķi tiek noteikts mēneša balvas ieguvējs starp Ludzas novada Ludzas pilsētas izglītības iestādēm un atsevišķi starp Ludzas novada pagastu lauku skolām ar vislielāko savākto punktu skaitu. Uzvarētājiem tiek pasniegtas balvas un diplomi.

Galvenā balva ir klases ekskursija (pēc klases izvēles) un diplomi nominācijā gada zaļākā klase, attiecīgi balvas un diplomus paredzot Ludzas novada Ludzas pilsētas izglītības iestādes klasei ar vislielāko savākto punktu skaitu, kā arī Ludzas novada pagastu lauku skolas klasei ar vislielāko savākto punktu skaitu.


Написать комментарий