L.Kokiņa: Ledus hallē pastiprināti kontrolēs slidošanas grafika ievērošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv rīcībā ir nonākuši Daugavpils Ledus halles slidošanas grafiki, kā arī fotogrāfijas un video materiāli, kuri liecina, ka slidošana tiek uzsākta pirms noteiktā (apmaksātā) nodarbību laika.

Piemēram, no augstākminētajiem materiāliem izriet, ka sestdienās, kad slidošanu apmaksā firma „ORI”, dažas aktivitātes uz ledus notiek pirms grafikā minētā laika. Komentējot šo situāciju, Ledus halles direktore Leonora Kokiņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka patlaban viņai esot zināms par minēto situāciju, bet materiālos minētajā laikā (šī gada pavasarī) viņai nebija zināms par grafika neievērošanu.

L.Kokiņa pastāstīja, ka brīvdienās no rīta nodarbības pasniedza treneris Igors Martjušovs (tās apmaksāja firma „ORI”), kurš brīdināja, ka 40-50 minūtes pirms nodarbību sākuma viņš izvieto uzskates materiālus un inventāru, kas tiks izmantoti nodarbību laikā un kurus izmanto arī tie treneri, kuru nodarbības notiek pēc viņa. Pēc L.Koķinas vārdiem, treneris, kuram Ledus halles vadība uzticējās un brīvdienās nekontrolēja, teica, ka, kamēr viņš gatavo ledu, bērni iesildās uz ledus, bet nodarbības, par kurām maksā vecāki, sākas vēlāk.

Administratīvā direktore paskaidroja, ka hokeja skolas jaunie sportisti saskaņā ar noteikto grafiku apmeklē bezmaksas nodarbības, taču treneri vada arī papildnodarbības, kuru apmeklēšana esot atkarīga no bērnu vēlmes un vecāku iespējām.

Sakarā ar to, ka vecāki izrāda interesi par to, vai pēc vasaras pārtraukuma tiks organizētas papildnodarbības, pastāv iespēja, ka jaunajiem hokejistiem būs šāda iespēja. L.Kokiņa paziņoja, ka pēc šāda veida informācijas parādīšanās, Ledus hallē pastiprināti kontrolēs slidošanas grafika ievērošanu.



Написать комментарий