Populārākā latviešu modele debitē televīzijā

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Viena no populārākajām un panākumiem bagātākajām pašmāju modelēm Māra Kampernova, kuru ierasts redzēt, defilējot pa mēli vai gozējoties uz kāda žurnāla vāka, šoruden uzsāks gaitas televīzijā - viņa kļuvusi par LTV1 raidījuma TE! jauno "seju" un TV ekrānos debitēs 12. septembrī.

"Māra bija viena no trīs kandidatūrām, kura tika uzaicināta uz raidījuma TE! atlasi. Potenciālās "sejas" tika filmētas, un režisors Dzinatrs Dreibergs pārbaudīja, kā šie cilvēki jūtas kameras priekšā," sarunā ar DELFI Izklaide informē raidījuma reklāmas daļas vadītāja Eva Mezīte.

Režisors ievērojis, kāda enerģija un harizma staro no Māras. Uzreiz bijis pamanāms, ka ikdienā viņa ir pieradusi atrasties kameras priekšā un mulsums nav jūtams.

"Mārai ir izcilas komunicēšanas spējas. Ļoti lielu pieredzi viņai devušas arī bērnu nometnes, kuras viņa palīdzējusi organizēt.

Šīs īpašības bija noteicošās, izvēloties Māru par jauno raidījuma vadītāju. Režisoram šķita, ka viņa ir spēcīga personība, kura spēs ar cilvēkiem raisīt sarunas un radīt patīkamu atmosfēru," stāsta Eva.

Līdz šim Mārai vēl nav bijusi pieredze televīzijas raidījumu vadīšanā, taču viņas portfolio ir visai iespaidīgs. Kampernova rotājusi vai visus populārāko pašmāju sieviešu žurnālu vākus, piedalījusies neskaitāmās modes skatēs un izveidojusi veiksmīgu sadarbību ar pašmāju apakšveļas ražotāju Rosme, kā arī zeķu un veļas ražotāju SockBox.

Uz citu modeļu fona Māra izceļas ar savu neizsīkstošo enerģiju un straujo dabu. Paralēli veiksmīgajai modeles karjerai Māra arī absolvējusi Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultāti, savukārt pēdējās četras vasaras viņa brīvprātīgi darbojusies bērnu nometnē Senču mantojums.


Написать комментарий