Televīzijas kanāls Fox sāks raidīt seriālu par krievu bagātnieku dzīvi Londonā

foto: teleblondinka.com
foto: teleblondinka.com

Televīzijas kanālam Fox uzticēja uzņemt deviņu sēriju dokumentālo filmu „Sagaidiet krievus”, kurš stāsta par dīvaino bagāto Krievijas, Ukrainas un citu postpadomju republiku pilsoņu dzīvi Londonā. Par to raksta avīze „Metro”.

Seriālu sāks raidīt ēterā septembrī.

Televīzijas kanālā atzīmēja, ka par krievu dzīvi Londonā tika runāts ne vienu reizi vien, tomēr neviens šai tēmai vēl nav veltījis dokumentālu filmu, ziņo top.rbc.ru.

Jaunajam seriālam jādod skatītājiem bezprecedenta skatienu uz nezināmu realitāti un jāieved viņus glamūra, superbagātās pasaules sirdī, par kuru zināja visi, bet neviens personīgi nav redzējis.

Viena sērija tiks veltīta Ukrainas popzvaigznes Kamālijas un viņas vīra, miljardiera Zahura dzīvei. Šis pāris palika atmiņā ar to, ka vienreiz dienas laikā nopirka divas reaktīvās lidmašīnas, kā arī ieteica peldēties vannā ar šampanieti tāpēc, ka tas ir veselīgi ādai. Otra sērija pastāstīs par modernu Krievijas fotogrāfu, kurš pārcēlās kopā ar savu draugu uz Londonu pēc tam, kad Valsts dome pieņēma likumu par geju propagandas aizliegumu.

Pēc aptuvena novērtējuma Londonā patlaban dzīvo 300 tūkst. krievu.


Написать комментарий