Zinību dienā Naujenes Mūzikas un mākslas skolā notiks svētku koncerts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pavisam drīz, 2.septembrī, mūsu valsts mācību iestādēs notiks svinīgie pasākumi par godu jaunā mācību gada sākumam. Plkst.15:00 uz svētku pasākumu aicina Naujenes Mūzikas un mākslas skola, kurā notiks svētku koncerts

Naujenes Mūzikas un mākslas skolas direktors Spodris Kačāns pastāstīja portālam Gorod.lv, ka vasara bijusi pasākumiem bagāta un ļoti produktīva, jo mūziķi gatavojās Vispārējiem Dziesmu un deju svētkiem, kuros vienā no sacensībām Naujenes Mūzikas un mākslas skolas putēju orķestris ieguva 3.vietu.

Pēc S.Kačāna vārdiem, jaunajā mācību gadā esot ieplānoti vairāki jauni pasākumi, piemēram, profesionālo izpildītāju koncertu sērija, braucieni uz ārzemēm, gatavošanās konkursiem.

Jāatzīmē, ka tiks turpinātas arī vecās tradīcijas, piemēram, pedagogu koncerts, kas parasti tiek rīkots oktobra sākumā, un Starptautiskais akordeona mūzikas konkurss.

Spodris Kačāns Mūzikas un mākslas skolas pedagogiem un skolēniem novēlēja panākumus, zinātkāri, veselību, bet daugavpiliešus un novada iedzīvotājus aicināja apmeklēt skolas pasākumus.


Написать комментарий