Gaidāmajās brīvdienās Daugavpils novada jaunieši piedalīsies salidojumā „Esi vērīgs”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 24.-25.augustā atpūtas bāzē „Virogna” Višķu pagastā norisināsies viens no lielākajiem Daugavpils novada jaunatnes pasākumiem – salidojums „Esi vērīgs”.

Daugavpils novada domes jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šogad salidojumu apmeklēs aptuveni 140 jaunieši no 16 Daugavpils novada pagastiem. Tāpat kā pērn pasākumam būs divas daļas: sporta aktivitātes un radošās darbnīcas. Jaunieši tiks sadalīti komandās, kurām būs jāsagatavo interesants mājas darbs. Šī gada salidojuma tēma ir „Pasaules karte”, tādēļ komandām jāpiedāvā savs noteiktās valsts un to tradīciju redzējums.

Katra komanda saņems punktus par dalību sacensībās un radošajās darbnīcās, un 25.augustā notiks svinīgā apbalvošanas ceremonija, kuras gaitā uzvarētāji saņems piemiņas balvas un kausus.

Atgādināsim, ka pērn jauniešu salidojuma tēma bija „Ceļojums laikā”, kopvērtējumā godalgotās vietas sadalīja: 1.vieta – Dubnas pagasta komanda, 2.vieta – Skrudalienas pagasta komanda, 3.vieta – Maļinovas pagasta komanda.


Написать комментарий