Salienas vidusskolas renovācija izmaksās teju 233 tūkstošus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Daugavpils novada dome īsteno lielu astoņu novada skolu renovācijas projektu, kura kopējās izmaksas ir vairāk nekā 3 miljoni latu.

Jāpiebilst, ka, neskatoties uz vairākiem grozījumiem konkursa nolikumā, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā regulāri parādās informācija par konkursu rezultātiem. Ir paziņoti uzvarētāji, kuri veiks renovācijas darbus Zemgales, Vaboles un Medumu vidusskolā, Kalupes pamatskolā.

Savukārt 22.augustā tika paziņots uzvarētājs konkursā par renovācijas darbu veikšanu Salienas vidusskolā. Saskaņā ar paziņojumu par iepirkuma rezultātu, bija saņemti sešu pretendentu piedāvājumi, zemāko līgumcenu (262 733,79 latus bez PVN) piedāvāja SIA „Defass-D”. Jāatzīmē, ka konkursa rezultāti var tikt pārsūdzēti 11 dienu laikā no uzvarētāja paziņošanas dienas.

Atgādināsim, ka Zemgales un Medumu vidusskolās remontdarbus veiks SIA „Largon” un SIA „Largons” par 223 115,81 un 267 300,26 latiem (bez PVN) attiecīgi. Kalupes pamatskolā remontdarbus par 388 289,75 latiem (bez PVN) veiks SIA „RBSSKALS Būvsabiedrība”. Savukārt Vaboles vidusskolā remontdarbi izmaksās 268 302,69 latus un tos veiks pilnsabiedrība „Vanpro un Nordserviss”.

Pašlaik vēl nav zināms, kas uzvarējis konkursos par remontdarbu veikšanu Špoģu vidusskolā, Lāču pamatskolā un Biķernieku pamatskolā.


Написать комментарий