„TAKA” izstrādājusi konkursa nolikumu par gada veiksmīgāko tūrisma produktu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdes gaitā tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis iesniedza deputātiem konkursa nolikumu par 2013.gada veiksmīgāko tūrisma produktu.

Pēc V.Gradkovska vārdiem, konkursa galvenā doma ir noteikt oriģinālāku piedāvājumu, kas spētu ieinteresēt tūristus, piesaistīt viņu uzmanību Daugavpils novadam. Jaunajam tūrisma produktam jābūt inovatīvam, ilgtspējīgam, kvalitatīvam. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvāto produkciju.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, tajā var piedalīties jebkurš tūrisma produkts, kas parādījās tirgū, sākot ar 2012.gadu, kā arī oriģinālā tūrisma produkta ideja, kas vēl nav īstenota Daugavpils novadā.

Jāatzīmē, ka konkurss notiks divās kārtās, pirmās kārtas rezultātā tiks atlasīti pretendenti, kuru tūrisma produkts tiks atzīts par interesantu, īpaša komisija apmeklēs to.

Visi konkursa otrajā kārtā nonākušie pretendenti saņems patīkamas balvas. Savukārt konkursa uzvarētāji varēs piedalīties kādā pieredzes apmaiņas braucienā – dosies 2 dienu braucienā ar plostu pa Daugavu, atpūtīsies kādā Daugavpils novada viesu namā, lidos ar deltaplānu, apmeklēs pirti, varēs iznomāt slēpošanas inventāru vai ar ģimeni apmeklēt ūdens atrakcijas. Kopējais balvu fonds ir 500 lati.

Jāpiebilst, ka minētais konkurss par gada veiksmīgāko tūrisma produktu varētu tikt izsludināts pēc konkursa nolikuma apstiprināšanas Daugavpils novada domes deputātu sēdē 29.augustā.


Написать комментарий