Daugavpils mērs apsolīja oficiāli noteikt savu vietnieku pienākumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājam ir trīs vietnieki, katrs no kuriem ir atbildīgs par kādu noteiktu darbības jomu.

Jauna sasaukuma dome darbojas jau pusotru mēnesi, tomēr jomas, kuras atrodas vicemēru pārziņā, līdz šim laikam nav skaidri noteiktas. Vismaz pilsētas pašvaldības mājas lapā viņu amata pienākumi nav publicēti. Daugavpilieši, kuri vēršas Domē, nav pārliecināti, pie kura no vicemēriem viņiem jāpierakstās uz pieņemšanu.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņa vietnieku pienākumu sadale notiek uz viņa rīkojuma pamata.

„Pašlaik minētās darbības jomas ir sadalītas, pamatojoties uz manu mutisku rīkojumu, rakstveidā tas tiks noformēts šonedēļ”, apsolīja pilsētas domes priekšsēdētājs.

Atgādināsim, ka viņa pirmais vietnieks ir bijušais Daugavpils cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis, kurš ir atbildīgs par izglītības, kultūras, medicīnas, sporta, sociālo jomu.

Otrais vietnieks Dmitrijs Rodionovs ir atbildīgs par Daugavpils attīstību, bet trešā vietnieka Pētera Dzalbes pārziņā ir mūsu pilsētas ekonomikas un komunālās saimniecības joma.

Jāatzīmē, ka pēc šī gada pašvaldību vēlēšanām Daugavpilī jauni deputāti parakstīja un publicēja atklātu vēstuli pilsētniekiem, kurā aicināja iepriekšējos varas pārstāvjus ļaut viņiem uzsākt savu pienākumu pildīšanu, netraucēt jaunievēlētās Domes darbu, paziņojot, ka ir gatavi uzņemties atbildību un konstruktīvi darboties pilsētnieku labā.


Написать комментарий