S.Gavrilova: Es aizeju, jo nevēlos būt politisko spēļu un citu cilvēku interešu ķīlniece

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes (SLP) vadītāja Svetlana Gavrilova no 1.septembra atstāj amatu pēc pušu vienošanās, portālam Gorod.lv apstiprināja pašreizējā SLP vadītāja.

„Esmu pārliecināta, ka Domes lēmums par manu aiziešanu ir bijis politisks. Ne velti pēdējo divu gadu laikā tiku daudz pieminēta plašsaziņas līdzekļos. Es nevēlos būt politisko spēļu un citu cilvēku interešu ķīlniece, nevēlos, lai ciestu mani radinieki, pasliktinātos mans veselības stāvoklis. Tādēļ vienojāmies ar pilsētas pašvaldības priekšsēdētāju par manu aiziešanu.

Pašlaik daru visu iespējamu, lai korekti nodotu visas lietas. Prieks, ka man būs vairāk brīvā laika, kuru pavadīšu, strādājot savā sabiedriskajā organizācijā, īstenojot projektus. Iespējams, man atradīsies vieta pašvaldības struktūrā, bet neesmu droša, ka gribēšu strādāt šajā sistēmā”, paziņoja S.Gavrilova.

SLP vadītāja atzīmēja, ka audita rezultāti, pamatojoties uz kuriem pašvaldība pieņēma lēmumu, neesot tik slikti, kā par tiem tiek runāts. Ja viss būtu tik slikti, pret viņu jau sen tiktu ierosināta tiesvedība, uzskata S.Gavrilova. SLP vadītāja atzīmēja, ka arī arodbiedrībā, kas atļāva viņu atlaist, darbojas tie paši politiķi.
 


Написать комментарий