Daugavpils pilsētas attīstības programmas pirmās redakcijas apspriešanas laikā saņemti 374 priekšlikumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Laikā no 2013.gada 3.jūnija līdz 15.jūlijam tika organizētas 6 sabiedriskās apspriedes pilsētas atsevišķos mikrorajonos, to gaitā tika apspriesta Daugavpils pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam pirmā redakcija un Stratēģiskās ietekmes uz vidi novērtējuma projekts, ziņo Daugavpils pilsētas pašvaldība.

Kopumā sabiedriskās apspriedes apmeklēja 125 iedzīvotāji, kuri izteica speciālistiem savus iebildumus un priekšlikumus.

Publiskās apspriešanas laikā tika saņemti un izvērtēti 374 priekšlikumi. Visi 374 sabiedrības iebildumi, komentāri un priekšlikumi tika izvērtēti kopā ar pilsētas domes vadību, kā arī pārvalžu un nodaļu nozaru speciālistiem. No tiem lielākā daļa – 66% jeb 248 komentāri – tika ņemti vērā,  67 komentāri (18% no visiem) tika daļēji ņemti vērā, un 59 komentāri (16%) netika iekļauti attīstības programmas redakcijā, jo tie attiecās uz pašvaldības ikdienas darbu, tāpēc tika nodoti pašvaldības vadības darba uzlabošanai.

Ar Daugavpils pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam pirmās redakcijas un  Stratēģiskās ietekmes uz vidi novērtējuma projekta apspriešanas rezultātiem no 15.augusta varēs iepazīties Daugavpils pilsētas pašvaldības portālos un Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamentā (K.Valdemāra ielā 13).

Atgādināsim, ka pilsētas attīstības programma tiek izstrādāta ESF projekta ietvaros, kura izmaksas ir 25 000 LVL.


Написать комментарий