Septembrī sāksies uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Divu dienu laikā – 6. un 7.septembrī – Daugavpils teātra Baltajā zālē notiks uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā.

Daugavpils teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Pavlovska paziņoja portālam Gorod.lv, ka galvenās prasības pretendentiem ir sasniegts 16 gadu vecums, spilgta personība, vēlme dejot, vēlme dzīvot Daugavpilī un strādāt teātrī.

Tāpat nepieciešama iepriekšēja pieredze modernajās, sarīkojumu vai sporta dejās. Visi interesenti tiek aicināti pieteikties pa tālr.26069244.

Pēc M.Pavlovskas vārdiem, kolektīvu vadīs pieredzējusī horeogrāfe un kustību konsultante Irina Saveļjeva, kura radījusi horeogrāfiju R.Paula mūziklam „Dāmu paradīze” un V.Šekspīra komēdijai „Vosorys saulgrīžu burvesteibys”, V.A. Mocarta operai „Teātra direktors”, kā arī radījusi Marijas Naumovas Eirovīzijas priekšnesumu un Marka Rotko mākslas centra atklāšanas ceremoniju.

Jāatzīmē, ka jau pagājušajā gadā veiksmīgi aizritēja jauno dejotāju uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā, bet sakarā ar to, ka šogad ir plānots realizēt lielu dejas projektu ir vajadzīgi papildus dejotāji (īpaši puiši).


Написать комментарий