Gulbis ATP rangā pakāpies par četrām pozīcijām

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga sarakstā pakāpies par četrām pozīcijām un ieņem 34.vietu.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā Gulbis Monreālas "Masters" sērijas turnīrā aizspēlējās līdz ceturtdaļfinālam, kurā piekāpās mājiniekam Milošam Raoničam. Šonedēļ Gulbis uzsāks Sinsinati "Masters" turnīru.

Tikmēr cits Latvijas tenisists Andis Juška saglabājis 430.vietu, Miķelis Lībietis pakāpies par 46 vietām un ir 726.vietā (karjeras rekords), bet Mārtiņš Podžus saglabājis 760.pozīciju.

Tikmēr Deniss Pavlovs piedzīvojis kritienu rangā par 262 vietām, ieņemot 1449.pozīciju, Jānis Požus ir 1519. vietā, Oskars Vaskis un Krišjānis Stabiņš ieņem 1741. pozīciju, bet Arkādijs Slobodkins ir 1877.vietā.

ATP ranga labāko desmitniekā notikušas pāris izmaiņas. Joprojām pirmais ir serbs Novāks Džokovičs, otrais ir brits Endijs Marejs, bet trešo vietu atguvis Rafaels Nadals. Ceturtais tagad ir Dāvids Ferrers, viņam seko Rodžers Federers, Tomašs Berdihs, Huans Martins del Potro, Žo-Vilfrīds Conga un Staņislass Varvinka, bet labāko desmitniekā ielauzies ir Milošs Raoničs.


Написать комментарий