Parisa Hiltone Latvijā ierodas par pusmiljonu

foto: Kaspars Ūdris/nra.lv
foto: Kaspars Ūdris/nra.lv

Mēneša karstākā ziņa ir miljonu mantinieces Parisas Hiltones ierašanās uz Krievijas šova «Comedy Club» desmitgades svinībām Jūrmalā: smaidīga un pozitīva slavenā blondīne fotogrāfiem vēlīgi uzsmaidīja gan pie viesnīcas, gan ierodoties Jūrmalā.

Spēlējot savu dīdžejsetu, Hiltone atzinās mīlestībā Latvijai un pēcāk pārmija dažus vārdus ar saviem kvēlākajiem faniem. Cik šāds prieks pasākuma rīkotājiem izmaksāja? Oficiālā versija izskanēja kā joks: «Nu dažus simtus tas mums maksāja...» Pēc »VZ« veiktajiem aprēķiniem, taisnība šajā jokā ir, jo Parisas viesošanās Jūrmalā izmaksājusi ap 400 000 ASV dolāru.

Tikai labākajā viesnīcā!

Trešdienas vakarā nedaudz pirms pieciem pie Vecrīgas viesnīcas «Royal Square Hotel» piebrauca četri «Mercedes-Benz» luksusa auto. Pirmie izkāpa apsargi, kuri uzsāka asu diskusiju un grūstīšanos ar klātesošajiem fotogrāfiem. No viena spēkrata izkāpa arī Parisas Hiltones tulks – nedaudz aprunājās ar apsargiem, un vīrieši kļava manāmi rāmāki un atkāpās no fotogrāfiem. Ar baltu Vivjenas Vestvudas jaunākās kolekcijas 7000 dolāru vērtu rokaspulksteni uz labās rokas no automašīnas izkāpa arī miljonu mantinieces Hiltones jaunais mīlnieks – spāņu modelis Rivers Viperi, kurš ātrā solī iemuka viesnīcā. Pēc mirkļa tikpat ātrā solī uz apartamentiem devās arī pati Parisa. Tiesa, pēc »VZ« fotogrāfa lūguma apstāties un nopozēt blondīne piebremzēja savu gaitu un lepni iepozēja klātesošajiem.

Vēl dažas dienas pirms Hiltones ierašanās Latvijā viss liecināja par to, ka viņa apmetīsies Jūrmalā – Allas Pugačovas ierastajos apartamentos, tomēr blondīne izvēlējās «Royal Square Hotel» dārgāko numuriņu «Royal Suite», kura cena par diennakti ir 1500 eiro. Izrādās, Hiltones prasību sarakstā bija minēta apmešanās augstākā reitinga piecu zvaigžņu viesnīcā, savukārt Jūrmalā esošais «Baltic Beach Hotel» ir piecu zvaigžņu viesnīca ar vidējo reitingu.


Написать комментарий