Cīņai pret cigarešu tirgošanu Daugavpils autoostā ir piešķirti 14 tūkstoši latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pašvaldība ir ieplānojusi risināt nelegālās cigarešu tirdzniecības problēmu autoostā, novietojot tur pastāvīgu pašvaldības policijas patruļu, papildus jau esošajam pus miljonu latu lielajam budžetam tiks piešķirti 14 tūkstoši latu, līdz ar to – policijas budžetu šogad sastādīs 538 717 lati.

Kā atzīmēja Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis, pašvaldības policijas resursi ir ierobežoti, tās darbiniekiem ir funkcijas, kuras tie pilda pastāvīgi, tādēļ patruļas darbam trūka darbinieku. Tagad būs iespēja izveidot pastāvīgu patruļu, kas uzturēs kārtību autoostā un tās teritorijā.

Mērs ir pārliecināts, ka pašvaldības policijas darbinieki atrisinās problēmu, kas ir saistīta ar nelegālo cigarešu tirdzniecību, kā arī uzlabos sabiedrisko kārtību un drošību autoostas teritorijā un tās apkārtnē.

Policijas darba atvieglošanai autoostas apkārtnē tiks ierīkotas mūsdienīgākas un kvalitatīvākas videonovērošanas kameras, kas ļaus pietuvināt uzfilmēto materiālu, lai varētu atpazīt sejas un mašīnu numurus, kā arī mainīt filmēšanas virzienu.

Kad autoostā tiks ieviesta kārtība un iebraucējus mūsu pilsētā nesagaidīs ar repliku: „Lūdzu, cigaretes!”, policijas darbinieki, kuri tagad tiks pieņemti darbā papildus, tiks norīkoti citu aktuālu problēmu risināšanā.


Написать комментарий