Konkurss uz būvdarbu uzraudzību Daugavpils novada skolās tiek pārtraukts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka Daugavpils novada dome 10. maijā ir izsludinājusi konkursu uz būvniecības uzraudzību projektam „Mācību iestāžu renovācija un rekonstrukcija Daugavpils novada pašpārvaldēs”. 

1. augustā konkurss tika pārtraukts.

Saskaņā ar ziņojumu par labojumiem un iepirkuma procesa pārtraukšanu, šāds lēmums tika pieņemts tādēļ, ka tikai viens no visiem darbu izpildes pretendentiem atbilst konkursa nolikuma kritērijiem. Līdz ar to, pasūtītājam, kas ir Daugavpils novada dome, vajadzēs sagatavot paziņojumu par konkursa objektivitāti.

Atgādināsim, ka, saskaņā ar konkursa nolikumu, iepirkuma realizēšana notiek pasākuma „Kompleksās novadu attīstības atbalsts” ERAF projekta „Konkurētspējas palielināšana un izglītības pakalpojumu Daugavpils novada mācību iestādēs pieejamības paaugstināšana” ietvaros.

Savukārt, iepirkuma priekšmets ir uzraudzības darbi  Špoģu vidusskolas vienkāršotā renovācijā, pirmais rekonstrukcijas etaps Lāču pamatskolā, vienkāršotā rekonstrukcija Medumu vidusskolā, Salienes vidusskolā, Zemgales vidusskolā, Vaboles pamatskolā un Kalkūnu pamatskolā. Savukārt, Biķernieku pamatskolai tiks izsludināts atsevišķs konkurss.


Написать комментарий