Neformālās izglītības centrs vasarā pagalmā rīko ūdens ballīti

foto: commons.wikimedia.org
foto: commons.wikimedia.org

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Neformālās izglītības centra vadītājs Aleksandrs Ivanovs, organizācijas vasaru taisās pavadīt īpašā veidā, organizējot 24. augustā īstu „Aqua Party”.

Jāņem vērā, ka augusts ir tikko iesācies, jaunus cilvēkus sagaida ne tikai ūdens ballīte ar gumijas baseinu, dārza šļūtenēm, ūdens pistolēm, ziepju burbuļiem, mūziku un dejām, bet arī daudz dažādu interesantu un noderīgu pasākumu.

Šo piektdien, 2. augustā, visi interesenti varēs noskatīties brīvdabas kinoseansu, šoreiz tā būs dokumentālā filma par austrumu cīņas mākslu.

Savukārt, 10. augustā plkst. 12.00, par ko jau tika ziņots portālā Gorod.lv, notiks ļoti interesants, praktisks un vajadzīgs pasākums – garāžas izpārdošana, kuru organizē Jauniešu organizācija СКОПТР. Atzīmēsim, ka pasākumā drīkst piedalīties ikviens interesents – gan tas, kam ir, ar ko dalīties, gan tas, kas grib kaut ko iegādāties.

Bet 18. augustā turpat – Neformālās izglītības centra pagalmā organizācija „Zumba” rīkos masku festivālu.

Pēc Aleksandra Ivanova vārdiem, neskaitot šos pasākumus, Neformālās izglītības centra organizācijas gatavojas arī grandiozam jauniešu festivālam „Artišok”, kas šogad notiks 7. septembrī.

„Mums ir svarīgi iesaistīt pēc iespējas vairāk Neformālās izglītības centra organizācijas „Artišok” organizēšanā,” atzīmēja A. Ivanovs.


Написать комментарий