Laikmetīgās mākslas izpausmes septiņu pakalnu pilsētā Rēzeknē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rēzeknes pilsētas svētku laikā – 2. augustā – notiks Starptautiskais laikmetīgās mākslas un mūzikas festivāls SEVEN HILLS FEST, pulcējot kopā 8 valstu moderno deju un mūzikas grupas, iepazīstinot ar laikmetīgās mākslas darbiem no 6 valstīm un piedāvājot visdažādākās ielu mākslas izpausmes, ziņo Rēzeknes portāls. 

Rēzeknē ieradīsies mūzikas grupas no Tbilisi (Gruzija), Novaras (Itālija), Braine L’Alleud (Beļģija), Atēnām (Grieķija) un Petrozavodskas (Krievija), un deju grupas no Parmas (Itālija), Načod (Čehija), Albacetes (Spānija), Jēnas (Vācija), protams, viesiem pievienosies arī Rēzeknes un Daugavpils dejotāji, bet vakara koncertā varēsim baudīt gan vietējo mākslinieku grupas „Borowa MC” un Sovvaļnīka uzstāšanos, gan grupas „ASTRO’N’OUT” koncertu.

Savukārt gājēju promenādē varēs vērot arī video programmu „Lāčplēsis, sieviete un vilki”, kurā ietverti labākie video mākslas un animācijas darbi no Laikmetīgās mākslas centra arhīva video kolekcijas, kas tapuši laika posmā no 1990. līdz 2013. gadam. Video programma pārsteigs gan ar asprātīgu un komisku saturu, gan ar lieliskiem tehniskajiem risinājumiem.


Написать комментарий