Nosūtot bezmaksas īsziņu, ikviens var atbalstīt bibliotēkas projektu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpilieši jau sen ir pazīstami kā labsirdīgi un atsaucīgi cilvēki, kas vajadzības gadījumā ir gatavi atbalstīt savu tuvāko. Savulaik tie altīvi atbalstīja vairākus projektus – palīdzēja iegādāties tērpus pilsētas deju kolektīviem – „Balaguri’ un „Avotiņš”.

No 1. augusta portālā www.labiedarbi.lv sāksies balsojums par vēl vienu Daugavpilij noderīgu projektu. Šoreiz atbalsts ir nepieciešams Ceriņu bibliotēkai – vienai no Latgales Centrālās bibliotēkas filiālēm.

Kā portālam Gorod.lv ziņoja bibliotēkas vadītāja Tatjana Zahare, mēneša garumā – līdz pat 31. augustam – būs iespēja atbalstīt projektu „Attīstošo rotaļu stūrītis ceriņu bibliotēkā”.

Pieprasītais finansējums projektam sastāda 477 latus. Par šo naudu tiek plānots iegādāties galda spēles bērnu abonementa apmeklētājiem, lai tiktu organizēta aktīva atpūta. Tas ļaus bērniem un jauniešiem vecumā no 3 līdz 13 gadiem pavadīt savu brīvo laiku ne tikai saturīgi un lietderīgi, bet arī veicinās viņu intelektuālo un radošo attīstību.

Pēc bibliotēkas vadītājas vārdiem, tās būs pamācošas galda spēles, ar kuru palīdzību varēs attīstīt lasīt-, rakstīt- un skaitīt-prasmi. Rotaļājoties, bērni varēs daudz ko iemācīties, atklāt sevī jaunas spējas un iepazīt apkārtējo pasauli.

„Mēs ļoti ceram uz mūsu pilsētnieku atbalstu. Starp bibliotēkas apmeklētājiem ir daudz visāda vecuma bērnu, to skaitā ir daudz sociālo iestāžu iemītnieku, ” sacīja Zahares kundze.

Balsošana portālā www.labiedarbi.lv sāksies 1. augustā. Tas notiks ar sms koda palīdzību, un tas būs pilnīgi bez maksas. Pie tam, balsot varēs ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas savienībā, ASV, Baltkrievijā, Krievijā, Norvēģijā, Zviedrijā un Ukrainā.

Atbalstīsim Ceriņu bibliotēkas projektu, kas ļaus paaugstināt erudīcijas līmeni, paplašinās mazo lasītāju redzesloku un iemācīs viņu vecākiem ar prieku pavadīt laiku ar saviem bērniem.


Написать комментарий