Kalupes Sociālo pakalpojumu centrs izsludinājis jaunu konkursu par ēkas jumta renovāciju

foto: krovlyakryshi.ru
foto: krovlyakryshi.ru

Šī gada 24.jūlijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka Sociālo pakalpojumu centrs „Pīlādzis” ir izsludinājis konkursu par ēkas jumta vienkāršotu renovāciju. Jāatzīmē, ka analoģisks konkurss bija izsludināts 5.jūnijā.

Projekta kontaktpersona Ināra Nešpore paziņoja portālam Gorod.lv, ka iepriekšējā konkursa uzvarētājs nav uzsācis darbu veikšanu, tādēļ Sociālo pakalpojumu centrs bija spiests lauzt līgumu un izsludināt jaunu konkursu.

Atgādināsim, ka iepriekšējā konkursa uzvarētājs bija SIA „Latgales Jumts”, kas piedāvāja veikt darbus par 22 799,17 LVL (bez PVN), bet nezināmu iemeslu dēļ neizpildīja savus pienākumus. 

Vienkāršotas renovācijas ietvaros tiks veikta esošā jumta azbesta šīfera seguma demontāža, bojāto sparu un konstrukciju demontāža, latojuma un jumta teknes demontāža. Tāpat plānots jumta sparu un koka karkasa bojāto konstrukciju remonts, jumta koka konstrukciju apstrāde ar antipirēnu, antikondensāta plēves stiprināšana ar koka latam pie spārēm, tērauda profila lokšņu montāža u.c. Darbu veicējam jānodrošina būvgružu savākšana un aizvešana uz izgāztuvi, t.sk. azbesta šīfera utilizācija.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 5.augusta plkst.15:00, savukārt būvobjekta apskate notiks 30.jūlijā plkst.11:00.


Написать комментарий