„TAKA” vinnēja kārtējo Latgales plānošanas reģiona konkursu 1

foto: pradatravel.ua
foto: pradatravel.ua

Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejama informācija liecina, ka 22.jūlijā Daugavpils novada pašvaldības aģentūra „TAKA” tika atzīta par uzvarētāju Latgales plānošanas reģiona atklātā konkursā par pieredzes apmaiņas braucienu organizēšanu.

Saskaņā ar konkursa nolikumu un gadījumā, ja tā rezultāti netiks pārsūdzēti, Daugavpils novada pašvaldības aģentūrai „TAKA” ir jāorganizē 5 dienu pieredzes apmaiņas brauciens uz Poliju 30 Latgales ciemu iedzīvotājiem, pašvaldību speciālistiem un projekta partneriem. Brauciena dalībniekiem ir jānodrošina pilns serviss atbilstoši programmai: transporta pakalpojumi komfortablā autobusā; izmitināšana naktsmītnēs (viesnīca vai viesu nams ar ērtībām) 30 personām, 4 naktis; ēdināšanas pakalpojumi 30 personām; citi pakalpojumi – grupas vadīšana, ekskursiju vadīšana, tulkošanas pakalpojumi no poļu uz latviešu valodu un otrādi.

Tāpat aģentūrai jāņem vērā, ka cenā ir jāiekļauj visas ar pakalpojuma izpildi saistītās izmaksas, tai skaitā tematisko ciemu apmeklējuma izmaksas (ekskursijas) un dalībnieku apdrošināšanas izmaksas.

Kā arī pasūtījuma izpildītājam jāorganizē 2 dienu pieredzes apmaiņas brauciens uz Lietuvu un brauciens pa Latgali 30 Latgales ciemu iedzīvotājiem, pašvaldību speciālistiem un projekta partneriem. Aģentūrai jāievēro Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas vizuālās identitātes prasības, lietojot uz visiem sagatavotajiem materiāliem, prezentācijām, uzrakstos programmas logo. Pasūtījums jāizpilda līdz 2013.gada 15.decembrim.

Jāatzīmē, ka Latgales plānošanas reģiona konkursā piedalījās divi pretendenti, bet Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūra „Taka” piedāvāja zemāko līgumcenu – 12 000 eiro bez PVN.


Написать комментарий

Vinnēja - tā kāda loterija, vai kas? Vispār nav vārda vinnēja, bet laimēja! Un konkursā var vai nu uzvarēt, vai zaudēt!