Laikapstākļi neļāva izbaudīt „Višķu pagasta jauniešu dienas 2013”

19.jūlijā Višķu pagastā norisinājās Jauniešu dienas, kuras laikapstākļu dēļ pulcēja ne tik lielu interesentu skaitu, kā bija plānots.

Tomēr jaunieši piedalījās sporta sacensībās, par ko saņēma balvas – medaļas un kausus. Par labāko riteņbraucēju tika atzīts Jānis Soms, šautriņu mēšanā uzvarēja Jānis Briška. Par „jautrās stafetes” uzvarētāju kļuva Višķu pagasta komanda „X”, kura bija labākā arī volejbola spēlē. Strītbolā uzvarēja Višķu pagasta komanda „V”, pastāstīja Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Santa Matisāne.

Daugavpils novada domes jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne atzīmēja, ka, lietum beidzoties, jauniešu svētki atdzīvojās – daudzi jaunieši ieradās uz pasākumu, lai izbaudītu koncertu ar Lauras Bicānes un citu talantīgu jauniešu piedalīšanos. Jauniešu dienas noslēgumā norisinājās balle, kurā uzstājās grupa „Ginc un es”.

Atgādināsim, ka jauniešu dienas rīkošanas ideja jauniešiem radās jau pērn, kad kāda projekta ietvaros vairākos Daugavpils novada pagastos norisinājās dažādi jauniešiem domāti pasākumi. Šoreiz tika izvēlēta viena vieta – Višķu estrāde, kurā dienas garumā notika dažādi pasākumi.

 


Написать комментарий