Pārtraukts konkurss par mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu Naujenes novadpētniecības muzejā

foto: travelnet.lv
foto: travelnet.lv

Portāls Gorod.lv ziņojis, ka 24.aprīlī Daugavpils novada Kultūras pārvalde izsludināja atklāto konkursu par aprīkojuma un mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu (ar dizainera palīdzību) Naujenes novadpētniecības muzejā.

Tomēr saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja datiem konkurss tika pārtraukts.

Kultūras pārvaldes projektu koordinatore Ļubova Koržavina paskaidroja portālam Gorod.lv, ka Naujenes novadpētniecības muzejā bija plānots veikt lielu darbu apjomu līdz šī gada 15.augustam, tomēr piedāvājumi par darbu veikšanu netika iesniegti, tādēļ konkurss tika pārtraukts.

Pēc Ļ.Koržavinas vārdiem, iepirkumam bija divas funkcijas – mēbeļu izgatavošana un uzstādīšana ar dizainera palīdzību, jo muzejam ir svarīgi saglabāt ekspozīciju vēsturisko un kultūras vērtību, ņemt vērā gan jaunas, gan senas mēbeļu izgatavošanas tradīcijas. Dizaineri, kuri izrādīja interesi par konkursu, nevarēja iekļauties konkursa nolikumā noteiktajā budžetā.

Šobrīd tiek meklēti potenciālie pasūtījuma izpildītāji, tiks izsludināta pārrunu procedūra, kas, cerams, noslēgsies veiksmīgi.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu tiek plānots iegādāties stendu brošūrām, recepcijas letes, biroja krēslus un galdus, dokumentu skapjus, plauktus un atpūtas zonas mēbeles. Tāpat plānots uzstādīt dažas ekspozīciju vitrīnas, izstrādāt Daugavpils novada logo zīmi, uzstādīt ekspozīciju stendus, diorāmu „Daugavas zemūdens pasaule”, pārrāmēt V.Zeiles mākslas darbus u.c.


Написать комментарий