Fotoreportāža: «Cirīša ezera vilinājums» Aglonā

foto: Aglonas novada pašvaldības arhīvs
foto: Aglonas novada pašvaldības arhīvs

Aizvadītajā nedēļā Aglonas gleznainā Cirīša ezera krastos notika skaists, veselīgi sportisks un atraktīvs pasākums ģimenēm "Cīrīša ezera vilinājums".

Aglonā ierīkotā atpūtas vieta pulcināja gan tuvus, gan tālus viesus, kuri ar interesi un patiku piedalījās airēšanas un sievu nešanas sacensībās, zorbingā, izglītojošajās un citās aktivitātēs.

Ikvienam pasākuma dalībniekam bija piedāvāta sava izklaide, iespēja pārbaudīt veiklību, atraktivitāti un iegūt arī kādu balvu.

Visjautrākais un emocionāli piesātinātākais brīdis bija zorbinga atrakcijā "Atbrīvo savu iekšējo kāmi". Jautrība sita augstu vilni, kad četri cilvēki "stūrēja" zorbu. Zorbingotājiem un arī ūdens bumbā skrienošajiem sirdis pukstēja strauji, bet skrējiens pa Cirīša ezeru bija to vērts.

Teltī "Dabā ar izpratni" Dabas aizsardzības pārvaldes speciālisti interesentus iepazīstināja ar vides spēlēm.

Savukārt spēcīgie vīri nesa savas sievas kalnā. Stipruma un ģimenes kopības sacensībās piedalījās 9 pāri.

Vakarā sarīkojuma apmeklētāji visi kopā vēroja latīņamerikas deju uzvedumu "Deja ir spēks", kurā Intas Valaines deju skola "Enjoy" un Aglonas pašdarbības kolektīvu jaunieši vienojās salsas ritmos. Zaļumballē spēlēja grupa "Galaktika", "Patrioti.lg" un DJ Gints.

Bērni enerģiski lustējās uz piepūšamajām atrakcijām, velokartā, kā arī piedalījās orientēšanās sacensībās. Bērni vecumā no 8 līdz 14 gadiem orientējās ar kartēm pa sauszemi.



Написать комментарий