Svara spiešanā guļus Daugavpilī dominēja gulbenieši

foto: sportacentrs.com
foto: sportacentrs.com

29. jūnijā Kandavas 17a norisinājās Latvijas kausa izcīņas 9. posma sacensības svara spiešanā guļus. Komandu ieskaitē uzvara tika gulbeniešiem, ziņo sporta pārvaldes portāls.

Dažādās vecuma un svara kategorijās svara stieņus cēla 47 dalībnieki. Visi sportisti tika iedalīti četrās vecuma grupās: jaunieši, juniori, OPEN un seniori. Interesanti, ka katrs no dalībniekiem varēja startēt savā svara kategorijā, bet augstāko novērtējumu saņēma tas sportists, kura paceltais svars bija visaugsvērtīgākais, ņemot vērā svara kategoriju.

Tā, jauniešiem absolūti labākais rezultāts bija Artjomam Agandzanjanam (Sporta klubs „Vikings”), kurš apsteidza Gulbenes un Jēkabpils pārstāvjus.

Junioru grupā, kurā bija 16 dalībnieki, pirmās divas vietas kluba „Apollons” pārstāvjiem. Daugavpilietis Aleksandrs Arhipovs svara kategorijā līdz 83 kilogramiem bija otrais, bet absolūtajā vērtējumā labāko pieciniekā netika.

OPEN jeb pieaugušo grupā (15 dalībnieki) sīkstā cīņā uzvara „Riga Strong” pārstāvim Vjačeslavam Letlānam. Senioriem svara kategorijā līdz 66 kilogramiem uzvara mūsu Leonīdam Anastasijevam, bet kopvērtējumā labākais bija „Apollons” pārstāvis Oļegs Illarionovs.

13 klubu konkurencē uzvara tika Gulbenei, kas tikai nedaudz apsteidza „Apollonu”. Trešie bija aizkrauklieši, bet Daugavpils komanda ieņēma astoto vietu, nopelnot 3 punktus Latvijas kausa ieskaitē.


Написать комментарий