J.Jalinska pastāstīja par Daugavpils novada domes jauno deputātu sastāva darbu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

1. jūlija preses konferencē Daugavpils novada domē, Janīna Jalinska atgādināja, ka pagājušajā ceturtdienā, 27. jūnijā, notika pirmā jaunievēlēto deputātu sēde, kurā bija ievēlēti komiteju vadītāji un vietnieki.

Tādā veidā, Finanšu komitejas vadītājs ir Janīna Jalinska, viņas vietnieks ir Arvīds Kucins. Par Izglītības, kultūras un sporta  komitejas vadītāju ievēlēja Janīnu Kursīti, vietnieks – Jānis Kudiņš. Savukārt Sociālo jautājumu komitejas vadītājs ir Juris Livčans un vietnieks Jānis Belkovskis. Tautsaimniecības komitejas vadītājs ir Aivars Raščevskis un Roberts Jonans.

Portālā Gorod.lv jau bija ziņots, ka komiteju darba noteikumos bija veikti grozījumi. J.Jalinska paskaidroja, ka no Sociālo jautājumu komitejas izskatīšanas spektra bija izslēgti komunālās saimniecības jautājumi, to izskatīs Tautsaimniecības komiteja. Tautsaimniecības komiteja izskatīs arī uzņēmējdarbības attīstības jautājumus, jautājumus, kuri skar tautsaimniecību.

Sēdes notiks ceturtdienās, komiteju sēdes notiks pirmajā un trešajā mēneša ceturtdienā, domes sēde – otrajā un ceturtajā mēneša ceturtdienā.


Написать комментарий