Ir apsūdzēti otrās daļas Daugavpils novada domes izsludinātā konkursa rezultāti par pašvaldības ceļu rekonstrukciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālā Gorod.lv jau bija ziņots, ka Daugavpils novadā plāno veikt vairāku ceļu rekonstrukciju, plānoto darbu veikšanas pretendenti arī bija paziņoti.

Atgādinām, ka ceļu rekonstrukcijas konkurss bija dalīts divās daļās, tāpēc būvniecības uzņēmumiem bija iespēja pretendēt uz noteiktu daļu veicamo darbu veikšanu. Pirmās konkursa daļas uzvarētāji kļuva SIA „Latgales ceļdaris”, kuri veiks iepirkumus par 668 870, 76 latiem. Pēc Ināras Natarovas teiktā, līgums jau ir noslēgts un pašlaik tiek veikta iepirkumu pārbaude. Būvniecības darbi sāksies tādos objektos, kā Ambeļi – Graiži, tilts Graiži, Augšguļānas šoseja – Rīga – Daugavpils, Līksnas pagastā, ceļš Dzirnavas – MRS (0.000-0.580 km) un ceļš Graviņi – Višķu tehnikums.

Toties ar konkursa otro daļu, kura paredz ceļu rekonstrukciju Ķieģeļu ielā un Strādnieku ielā Kalkūnes pagastā, bojāto ceļu rekonstrukcija Daugavpilī, Liepu ielas un Alejas ielas rekonstrukcija Sventes pagastā, Tabore – Sadenieki ceļa rekonstrukcija, ir daudz sarežģītāk. Atgādinām, ka konkursā uzvarēja SIA „Ošukalns”, kura varēja izpildīt nepieciešamos darbus par 792 530,63 latiem. Toties 28.jūnijā konkursa rezultātus apsūdzēja uzņēmums „Binders”, sakarā ar to remontdarbi tiek atlikti uz nezināmu laiku.


Написать комментарий