Mišelas Obamas ponijs nokaitina Ameriku

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Amerikas pirmās lēdijas Mišelas Obamas frizūra radījusi negaidītu sabiedrības ažiotāžu, valsts iedzīvotājiem paužot nepatiku pret sievietes uz pieres apgrieztajiem matiem, kas nemitīgi krituši Obamas acīs, noturot runu G8 valstu samitā Belfāstā, vēstī "Daily Mail".

Obamas frizūra pēdējā gada laikā ir piedzīvojusi dažādas variācijas, un nu Amerikas pirmā lēdija ir izvēlējusies septiņdesmito gadu stilā ieturētu frizūru, kas jau paguvusi pamatīgi nokaitināt sabiedrību.

Obamas jaunā frizūra plaši apspriesta sociālajā tīklā Twitter.com, tā lietotājiem visbiežāk minot, ka, neraugoties uz iespaidīgo G8 valstu samita laikā noturēto runu, tās kopējo noskaņu burtiski sagrāvuši sievietes acīs krītošie mati, radot traucējošu sajūtu un apgrūtinot klausīšanos Obamas teiktajā.

Asprātīgākie sociālā tīkla lietotāji pat piedāvājuši Obamai matu sprādzi ponija atspraušanai, kā arī kritiski vērtējuši sievietes frizieru un stilistu darbu.

Savā desmit minūšu ilgajā runā, kas atzīta par vienu no Amerikas pirmās lēdijas iedvesmojošākajām uzstāšanām, Obama uzrunāja aptuveni divus tūkstošus skolnieku un studentu, kā arī augstskolu absolventu, aicinot spert soli ārpus savas komforta zonas, uzsverot izglītības nozīmi, kā arī pilsoņu individuālo ieguldījumu mierīgas un stabilas sabiedrības izveidē.


Написать комментарий