SIA „Rēzeknes namsaimnieks” izsludina amnestiju soda sankcijām

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

SIA „Rēzeknes namsaimnieks” izsludina amnestiju soda sankcijām, noslēdzot ilgtermiņa vienošanos par parāda atmaksu. Amnestijas laiks ilgs no 2013. gada 17. jūnija līdz šī gada beigām, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Šāda iespēja ir ikvienam mūsu klientam – fiziskai personai, kurai ir sakrājušās parādsaistības pret SIA „Rēzeknes namsaimnieks”. Noslēdzot līgumu, tiks sastādīts parāda pamatsummas atmaksas grafiks ar maksimālo termiņu līdz 24 mēnešiem, tomēr soda sankciju summu SIA „Rēzeknes namsaimnieks” dzēsīs tikai pēc pilnīgas parāda un tekošo rēķinu apmaksas.

Lai noslēgtu vienošanos, jāvēršas SIA „Rēzeknes namsaimnieks” (Atbrīvošanas alejā 106, 3. kab.) un jāaizpilda iesnieguma veidlapa (līdzi jāņem pase). Kontakttālrunis uzziņām 64605971.

Pēc veidlapas aizpildīšanas mūsu darbinieks pārbaudīs, vai veidlapa ir pareizi aizpildīta, un paziņos, kad būs gatava vienošanās.
Ja parāda summa būs līdz 100 latiem un klients vēlēsies to dzēst 3 mēnešu laikā, pēc veidlapas aizpildīšanas vienošanās netiks slēgta un soda sankcijas tiks dzēstas uzreiz pēc parāda dzēšanas.

Ja klients līdz gada beigām bez objektīviem iemesliem neizrādīs interesi un iniciatīvu par parādsaistību sakārtošanu, tad nākošgad SIA „Rēzeknes namsaimnieks” būs spiesta iesniegt tiesā par parāda piedzīšanu.

Gribam atgādināt, ka dzēstas parādsaistības un laicīgi samaksāti rēķini ļauj mājas iedzīvotājiem vairāk līdzekļu ieguldīt mājas iekārtošanā (remonti, siltināšana un tml.).


Написать комментарий