Izsludināts konkurss par logo zīmes izstrādi Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētkiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2014.gadā 27.-29.jūnijā Daugavpils universitātē notiks 17.Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētki „Gaudeamus”, tādēļ Valsts izglītības satura centrs izsludinājis konkursu par svētku logo zīmes izstrādi.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, konkursa mērķis ir izvēlēties 17.Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētku „Gaudeamus” 2014.gadā vizuāli vienojošo simbolu – grafisku logo zīmi, kas būtu izmantojama gan poligrāfiskajos izdevumos, gan svētku vizuālajā noformējumā. Konkursa uzdevums – konkursa darbs ir jāizveido atbilstoši jauniešu mērķauditorijai un logo zīmē jābūt ietvertai šādai informācijai: GAUDEAMUS XVII 2014 DAUGAVPILS.

Visi interesenti tiek aicināti konkursa darbus sūtīt uz e-pastu antra.strikaite@visc.gov.lv līdz 7.jūnija plkst.16:00.

Jāatzīmē, ka konkursa dalībnieku skaits nav ierobežots, tāpat logo zīmi var izstrādāt gan individuāli, gan komandā. Konkursa dalībnieks var iesniegt vairākus konkursa darbus.

Iesniegtos darbus vērtēs četru dienu laikā – no 10. līdz 14.jūnijam, savukārt konkursa rezultāti tiks paziņoti Valsts izglītības satura centra mājas lapā līdz šī gada 20.jūnijam.

Jāatzīmē, ka interesentus dalībai konkursā varētu motivēt ne tikai tas, ka uzvaras gadījumā viņu radītā logo zīme tiks izmantota vērienīgajos svētkos, bet arī naudas balva 200 latu apmērā.


Написать комментарий