DiKaprio sācis tikties ar kārtējo jauno modeli

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kannu kinofestivāla laikā slavenais amerikāņu aktieris Leonardo DiKaprio laiku nav velti zaudējis – viņš uz savas jahtas atpūtās visai paprāvā meiteņu kompānijā, bet tagad vienu no viņām esot izraudzījies kā savu jauno mīļāko.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Titānika un Lielā Getsbija zvaigznes izredzētā ir vācu modele vācu modele Tonija Garna (Garrn) - tikai 20 gadus veca meitene, bet jau paspējusi strādāt ar slavenākajiem modes zīmoliem.

Tiesa, tabloīdi ironizē, ka DiKaprio apsēstība ar viena konkrēta tipa modelēm sāk kļūt jau slimīga, un patiešām šī ir vismaz piektā blondā, zilacainā modele pēc kārtas, ieskaitot aktiera iepriekšējās sievietes Bāru Refaeli un Žizeli Bundhenu.

Tonija (īstajā vārdā Antonija) dzimusi Hamburgā un kopš 13 gadu vecuma jau strādājusi ar visiem dižākajiem modes namiem, sākot no Dolce & Gabbana un beidzot ar Versace un Yves Saint Lauren.

Viņa sadarbojusies arī apakšveļas zīmolu Victoria's Secret, tiesa, par oficiālu "eņģelīti" vēl nav kļuvusi, lai gan pirms gada mediji kļūdaini izplatīja šādu ziņu.

Kā britu tabloīdam The Sun pastāstījuši aktiera draugi, Leonardo it nemaz nemulst no 18 gadus lielās vecuma starpības un savu jauno draudzeni cenšas apburt ar Getsbija cienīgu vērienu.


Написать комментарий