Daugavpils novadā iepriekšējā balsošanā pašvaldību vēlēšanās nobalsojuši 154 vēlētāji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 29.maijā, no plkst.17:00 līdz 20:00 visos Latvijas vēlēšanu iecirkņos sākās iepriekšējā balsošana pašvaldību vēlēšanās.

Daugavpils novada Vēlēšanu komisijas sekretāre Vita Rūtiņa paziņoja, ka iespēju nobalsot iepriekš izmantoja 154 vēlētāji.

V.Rūtiņa atzīmēja, ka vēlētāju aktivitāte bijusi diezgan liela, Daugavpils novadā darbojās visi 23 vēlēšanu iecirkņi. Visaktīvāk iepriekšējā balsošanā piedalījās Līksnas novada iedzīvotāji – vakar tur nobalsoja 15 cilvēki. Ņemot vērā novada iedzīvotāju aktivitāti, V.Rūtiņa izteica cerību, ka arī vēlēšanu dienā – 1.jūnijā – pilsoņi būs tikpat aktīvi un noteikti izteiks savu viedokli.

Daugavpils novada Vēlēšanu komisijas sekretāre pastāstīja, ka vakar, izņemot iespēju nobalsot iepriekš, sākās arī cilvēku reģistrācija, kuri veselības stāvokļa dēļ 1.jūnijā nevarēs ierasties uz vēlēšanu iecirkni. Tādējādi 29.maijā balsošanai vēlētāju atrašanās vietā pieteicās 343 pilsoņi.

Atgādināsim, ka nobalsot iepriekš iespējams arī šodien, 30.maijā, kad vēlēšanu iecirkņi balsotājus apkalpos no plkst.9.00 līdz 12.00, un piektdien, 31.maijā, kad vēlēšanu iecirkņi būs atvērti no plkst.10.00 līdz 16.00.


Написать комментарий