No WRC pazūd kārtējais MINI

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Poļu pilots Mihals Koscjuško nolēmis atteikties no "MINI WRC" automašīnas un tālākajos pasaules rallija čempionāta posmos startētsar "Ford Fiesta WRC", vēsta WRC mājas lapa.

"Sezonas sākums mums izvērtās ļoti smags tehniskā ziņā, un mēs nolēmām mainīt automašīnu un turpmāk sadarboties ar "M-Sport"," saka poļu pilots. "Es esmu pieradis pie augstiem standartiem un pastāvības, lai sasniegtu iecerētos mērķus. Pateicos "Motorsport Italia" par sadarbību un novēlu viņiem visu to labāko nākotnē."

Līdz ar to pasaules čempionātā komandu ieskaitē vairs nebūs neviena MINI automobiļa, jo tagad abas privātās komandas - čeha Martina Prokopa pārstāvētā "Jipcar Czech National team" un Koscjuško "Lotos Team WRC" - ir izvēlējušās "Ford Focus WRC".

Šosezon no pieciem aizvadītajiem WRC posmiem tikai divos Koscjuško izdevies tikt līdz finišam, un tikai vienā notiem, Montekarlo rallijā, viņš iekļuva labāko desmitniekā un tika pie viena ieskaites punkta. Pēdējos trīs WRC rallijos Meksikā, Portugālē un Argentīnā Koscjuško izstājās.

Ar "M-Sport" poļu pilots sadarbojās 2010. gadā, kad brauca SWRC ieskaitē.


Темы: , , , ,
Написать комментарий