Mainās autobusu Nr. 8 un Nr. 11 kustības maršruti

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas domes Pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome informē, ka sakarā ar Bukmuižas ielas remontu, posmā no Fr. Varslavāna ielas līdz Lauku ielai, no 28. maija tiek slēgta transporta kustība, ziņo Rēzeknes portāls. 

Attiecīgi veiktas izmaiņas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutos Nr. 8 un Nr. 11.

Maršruts Nr. 8, virzoties no pilsētas centra pa Atbrīvošanas aleju, brauc pa Latgales ielu līdz Tinjanova ielai, tad pa Varslavāna ielu virzās līdz Kr. Barona ielai, pa kuru brauc līdz Zivju bāzei, kur nogriežas uz Lauku ielu. Atpakaļceļā autobuss Nr. 8 virzās pa to pašu maršrutu.

Mainās arī sabiedriskā transporta maršruts Nr. 11, tas tagad virzās pa Atbrīvošanas aleju līdz Varslavāna ielai, tad pa Tinjanova ielu līdz Ļermontova ielai un tālāk pa Zavoloko ielu līdz Robežsardzes koledžai. Tad atpakaļ pa to pašu maršrutu līdz Varslavāna un Tinjanova ielu krustojumam, kur nogriežas pa Varslavāna ielu līdz Bukmuižas ielai, pa kuru izbrauc uz Latgales ielu, un tālāk – atbilstoši iepriekšējam maršrutam.
Lūdzam pilsētas iedzīvotājus izteikt savus priekšlikumus darbdienās no plkst. 8.00 līdz 16.30 pa tālr. 64607684 vai Rēzeknes pilsētas domē, Atbrīvošanas alejā 93, 103. kabinetā, Tatjanai Botušanskai. 


Написать комментарий