Daugavpils Centrālajā parkā uzstādīti āra trenažieri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpilī turpina uzstādīt jaunu bērnu rotaļu laukumu aprīkojumu, kā arī āra trenažierus, portālam Gorod.lv paziņoja Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva.

Centrālajā parkā āra trenažieri uzstādīti jau nedēļas sākumā. Pārējās vietās uzstādīšanas darbi tiks pabeigti tuvākajās dienās. Atgādināsim, ka āra trenažieri tiks uzstādīti arī Slavas skvērā, Cialkovska ielā 6, 8, Šaurā ielā 27, 29, Cēsu ielā 16, Malu ielā 13, 15, Rēzeknes ielā 15, 15a, Tartu ielā 19, 21, Bauskas ielā 108. Gaismas ielā 20 pēc jauniešu grupas, kas nodarbojas ar ielu vingrošanu, lūguma tiks uzstādīts vingrošanas stienis un brusas.

Kā arī tiek uzstādīts jaunais bērnu rotaļu laukuma aprīkojums: līdz 1.jūnijam tas tiks uzstādīts tālās Ķīmijas mikrorajonā – Cialkovska ielā un Šaurā ielā, Cēsu un Malu ielās, Jaunforštadtē – Rēzeknes ielā, Tartu ielā. Aprīkojumu uzstādīs Bauskas ielā – starp tirdzniecības centriem, kā arī Čerepovā Patversmes ielā.

Āra trenažieru, vingrošanas aprīkojuma un bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma iegādei un uzstādīšanai Daugavpilī šogad iedalīti ap 50 tūkst. latu.

Attiecībā uz bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma turpmāko modernizāciju, tostarp Centrālajā parkā, kas nesen tika nodots Komunālās saimniecības pārvaldes pārziņā, O.Grigorjeva atzīmēja, ka aprīkojuma modernizācija, protams, ir nepieciešama, tomēr tas būs atkarīgs no finansējuma.
 



Написать комментарий