14. un 16.maijā apbalvos labākos Daugavpils skolēnus un skolotājus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tradicionāli katra mācību gada beigās Daugavpilī notiek divi lieli pasākumi, kuros apbalvo labākos un aktīvākos pilsētas skolēnus un skolotājus. Šogad minētās balvu pasniegšanas ceremonijas notiks 14. un 16.maijā.

14.maijā plkst.15:00 LKC notiks starptautisko, valsts un novada olimpiāžu un konkursu laureātu, debašu laureātu skolēnu apbalvošanas pasākums.

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Ināra Sprindžuka pastāstīja, ka šogad apbalvošanas pasākumā pirmo reizi piedalīsies arī arodskolu audzēkņi: Valsts tehnikuma viens pārstāvis, Daugavpils Celtnieku profesionālās vidusskolas pieci audzēkņi, Daugavpils Tirdzniecības skolas viens audzēknis, kuri tiks apbalvoti par sasniegumiem konkursā “Jaunais profesionālis”.

Pasākuma gaitā tiks apbalvoti 103 skolēni, Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes pārziņā esošo skolu skolēni saņems arī nelielas naudas balvas 10-50 latu apmērā.

Savukārt 16.maijā Daugavpils pilsētas domē apbalvos 106 skolotājus, kuri sagatavoja olimpiāžu un konkursu laureātus dalībai olimpiādēs un konkursos. Šogad Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde rada iespēju nelielas naudas balvas piešķirt ne tikai skolēniem, bet arī skolotājiem.

16.maijā Daugavpilī apbalvos skolēnus arī par sasniegumiem sportā un interešu pulciņu dalībniekus, kuri kļuvuši par prestižu konkursu laureātiem.
 


Написать комментарий