Brīvdienās ugunsdzēsēji izbraukuši uz 106 notikumiem

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Aizvadītajās brīvdienā, laika posmā no šī gada 11.maija plkst. 6:30 līdz 13.maija plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izbrauca uz 106 notikumiem.

Kopumā dzēsti 64 ugunsgrēki, t.sk. 14 kūlas ugunsgrēki, veikti 11 glābšanas darbi, bija arī 11 maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gāja bojā viens cilvēks, cietuši divi cilvēki.

Sestdien, 11.maijā plkst. 15.24 tika saņemta informācija, ka Brocēnu novada Blīdenes pagastā izcēlies ugunsgrēks. Dega vienstāvu dzīvojamā māja, liesmas jau bija pārņēmušas jumtu. Līdz ugunsdzēsēju ierašanās brīdim no mājas bija izkļuvusi 77 gadus veca sieviete un 30 gadus vecs vīrietis. Abi bija guvuši traumas un nodoti mediķiem. Savukārt 73 gadus vecs vīrietis ugunsgrēkā gāja bojā. Kopumā dega māja 130 m2. Iespējamais ugunsgrēka iemesls – īssavienojums.

Ogres daļas ugunsdzēsēji glābēji sestdien 11. maijā steidzās palīgā kādai makšķerniecei, kuras laiva bija apgāzusies. Sieviete tika izvilkta no ūdens un nodota mediķiem. Savukārt Liepājā naktī no Ziemeļu mola ūdenī bija iekritis kāds vīrietis. Glābēji viņu izvilka krastā un nodeva mediķiem.


Написать комментарий