Deputāti apstiprināja jaunā ātrās ēdināšanas restorāna būvniecības ieceri

foto: restoranoved.ru
foto: restoranoved.ru

Šā gada 9.maijā Daugavpils pilsētas domes deputāti apstiprināja jaunā ātrās ēdināšanas restorāna „Hesburger” 18.novembra ielā 123, Daugavpilī būvniecības ieceres publiskās apriešanas rezultātus.

Ar projekta informatīvajiem materiāliem varēja iepazīties no 2013.gada 5.februāra līdz 8.martam, projekta prezentācija notika 21.februārī. Zīmīgi, ka prezentācijā piedalījās tikai viens pilsētnieks, bet publiskās apriešanas gaitā aizpildītas aptaujas lapas nebija saņemtas. Deputāti apstiprināja būvniecības ieceri, kas ļaus projekta iniciatoriem saņemt projektēšanas uzdevumu un uzsākt tehniskā projekta izstrādi.

Jāatzīmē, ka projekta lēmums paredz divstāvu ēkas būvniecību – pirmajā stāvā tiks apkalpoti klienti un gatavoti ēdieni, savukārt otrajā stāvā atradīsies tehniskās telpas. Lai novērstu smakas izplatīšanos, tiks izmantots aprīkojums, kas nodrošinās gaisa jonizāciju.

Tiek plānota autokase, lai apkalpotu autovadītājus. Teritorijā paredzēts stāvlaukums 12 automašīnām, kurā varēs iebraukt no 18.novembra ielas puses, restorāna infrastruktūra būs pielāgota cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Restorānā ietilpība: 60 cilvēki.
 


Написать комментарий