Sergeja Zvereva līgava atklāja skaistuma noslēpumus

foto: kleo.ru
foto: kleo.ru

Stilists un šovmens Sergejs Zverevs saprot visu sieviešu skaistumā un ik pa laikam ar viņām satiekas. Pašlaik zvaigznes līgava ir dziedātāja un modele Jeļena Galicina.

Kā raksta Krievijas masu mēdiji, sieviete ir ļoti populāra Eiropas dizaineru vidū, bet pavisam nesen apdrošināja savu ķermeni par 10 miljoniem eiro. Neskatoties uz to, ka pret savu ķermeni Jeļena vienmēr izturējās saudzīgi.

Pavisam nesen sieviete izstāstīja žurnālistiem, kādā veidā viņa uztur sevi formā. Kopumā neko īpaši oriģinālu Galicina neatklāja, taču kā pagalvi viņa pati – viņas jaunumu un skaistumu palīdz saglabāt daži vienkārši padomi. Pirmkārt, tas ir veselīgs astoņu stundu miegs, atteikšanās no alkohola un cigaretēm, nodarbošanās ar Taizemes boksu un ikdienas 10 km skrējiens.

Un protams, Jeļena ievēro diētu. Kā saka pati modele, viņa ēd bieži, bet mazās porcijās (šāda pieeja paātrina vielmaiņu), dzer kā minimums 2 litrus ūdens dienā un dod priekšroku ēdienam bez sāls. Ēdienreizes pēc 7 vakarā – tā ir tikai fantāzija, jo Galicina uzskata, kā vēlās uzkodas ir galvenais liekā svara iemesls. Sieviete ir pret to, lai ierobežotu sevi pārtikā, lai tikai sekotu diētām. Viņa aicina prātīgi uztvert tievēšanu, rūpējoties arī par savu veselību, ne tikai par ķermeņa slaidumu, vēsta kleo.ru.


Написать комментарий