Parīzes bāru dāmu tualetēs maniaks uzfilmēja 80 aizraujošas videofilmas

foto: zdorovieinfo.ru
foto: zdorovieinfo.ru

Kad nākamo reizi, dāmas, Jūs būsiet Parīzē, un atradīsiet uz bāra tualetes grīdas tukšu cigarešu paciņu, nesteidzieties to spiest ar papēdi – varbūt tur ir videokamera, trausls un vērtīgs priekšmets, kuram derētu pasmaidīt, pamāt ar rociņu vai ar kāju.

Parasti attīstījās valstīs dāmu tualešu kameras tiek uzstādītas drošības labad. Bet Parīzes gadījumā 36 gadus vecais Šveices iedzīvotājs jokojās ar spiegošanas tehniku baudas gūšanas pēc.

Maniaku noķēra, kad viņš ierīkoja kameras visu viesnīcu dāmu tualetēs, kurās strādājis. Taču menedžerim radās aizdomas. Parīzes iedzīvotāju noķēra policija, pirms viņš it kā nejauši paspēja nomest uz grīdas cigarešu paciņu ar videokameru, ziņo shockvoyage.com.

Mājās kratīšanas laikā bija atrastas mazās kameras pildspalvu veidā, un vairāk nekā 80 failu uz cietā diska ar ierakstiem no tualetes. Tiesas sēde notiks 5.jūnijā.

Šī gada martā bija arestēts sirmgalvis, kurš tirdzniecības centrā bija uzņēmis vairāk nekā 1500 sievietes tualetē. Ir iespējams, ka vīrietis vienai no sievietēm ir izlējis skābi uz sejas. Sirmgalvim ir piespriests mājas arests, apcietinājuma laikā to ārstēs psihiatri.


Написать комментарий