Masu mēdiji atklāja jaunā Renault Megane izskatu

foto: fr.globedia.com
foto: fr.globedia.com

Renault uzsāka darbu pie jaunā hečbeka Megane izstrādes, kurš spētu veiksmīgi konkurēt ar Ford Focus un VW Golf. To sabiedrībai prezentēs rudenī, vēsta korespondent.net.

Par to paziņo britu žurnāls Auto Express, kurš jau ir sagatavojis jauninājuma ilustrāciju. Pēc izdevniecības datiem, topošā Megane dizains kļūs par jaunu zīmola stilistikas attīstības virzienu, līdzīgam pēdējo Clio un Cartur. Pie tam Entonijs Lous, kurš Renault kompānijā atbild par eksterjeru piebilda: „Mēs negribam radikālas izmaiņas”.

Tāpat kā tagadējā paaudzē, jaunais Megane būs pieejams ar triju un piecu durvju modeli, plus universālā versijā, kā arī sportiskā modifikācijā (Renaultsport).

Kāda būs dzinēju gamma, pagaidām oficiāli nav zināms. Pēc žurnālistu prognozēm zem priekšējā pārsega varēs redzēt 0,9 litrus ietilpīgo trīscilindru agregātu, kas radīts konkurences uzturēšanai ar Ford Ecoboost. Tāpat tiek izplatītas baumas, ka Megane tiks 1,2 litrus ietilpīgais  tCe 120, kas komplektēts ar EDC transmisiju ar diviem sajūgiem.

Jaunā Megane atklāšana notiks rudenī Frankfurtes autošovā.

Atgādināsim, ka nesen korespondent.net tika stāstīts pa jauno Renault Logan versiju. Automašīna izrādījās labāka un dārgāka par savu „priekšteci”.


Темы: , , ,
Написать комментарий