Latoija Džeksone kļuvusi par plastisko operāciju upuri

foto: scrapetv.com
foto: scrapetv.com

Latoija Džeksone (56), kura savu pirmo plastisko operāciju veica astoņdesmitajos gados, aizvien vairāk sāk līdzināties savam brālim – nelaiķim Maiklam Džeksonam.

Šobrīd Latoija ir nodarbināta savā realitātes šovā “Life With La Toya”, kurā atspoguļota dziedātājas ikdiena - attiecības ar slaveno ģimeni, brīvā laika pavadīšana, karjera. Lai arī šovbiznesā likumi liek izskatīties labi ikvienā vecumā, Latoija šim mērķim izvēlējusies nepareizo metodi, manāmi pārspīlējot ar plastiskajām operācijām.

Pirmo operāciju Latoija veica vēl tālajos 80.tajos gados. Tāpat kā viņas slavenajam brālim, dziedātājai veikta zoda formas maiņa, ar implantu palīdzību palielināti vaigu kauli, vairākas reizes veiktas deguna formas un sejas ovāla korekcija, balināta āda. Latoija veikusi arī krūšu palielināšanu un koriģējusi lūpu formu, kas nelāgi iespaidoja dziedātājas smaidu – dzeltenā prese viņu sāka dēvēt par Džokeru no filmas “Betmens”. Galu galā Latoija kļuvusi par pilnīgi citu cilvēku: no simpātiskās tumšādainās sievietes pārvēršoties par mākslīgā skaistuma upuri.

Medijos Latoija tiek dēvēta par silikona lelli. Skumīgākais ir tas, ka dziedātāja neplāno likt punktu plastiskajām operācijām un turpināšot veikt tālākus sevis “uzlabojumus”.


Написать комментарий